Ste pozabili podrobnosti?

Zaročni prstan iz belega zlata s cirkonom ZP11

Izdelek  zaročni prstan
Material  belo zlato 585/000
Velikost  57,5 
Teža  3,55 g
Kamen  cirkon

358,00

Šifra: ZP11 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Zaročni prstan je gladek in rahlo napet. Na vrhu ima vkovan cirkon, premera 2 mm.

Očarajte svojo izvoljenko s tem krasnim zaročnim prstanom in osvojite njeno srce.

Prstan vam izdelamo po naročilu, lahko tudi iz rumenega ali rdečega zlata.

Namesto cirkona, vam lahko vdelamo beli safir ali briljant.

Prosimo vas, da nam velikost prstana sporočite ob naročilu.

Zaročni prstan je v darilni embalaži, ki je primerna za to priložnost.
Priložen je certifikat z dvoletno garancijo na zlato in diamante.

Za vse informacije in vprašanja, smo vam z veseljem na voljo, na tel. št. 041 540 215 ali po elektronski pošti natasa.selic@t-1.si

Presenetite svojo srčno damo in naj vaju ti trenutki sreče spremljajo za vedno!

Sledite nam lahko tudi na:
https://www.facebook.com/zlatarstvo.natassha
https://www.instagram.com/natassha-design

Veseli bomo vaših povratnih informacij o naših storitvah in izdelkih.
Hvala, Nataša

Delite svoje misli!

Sporočite nam, kaj mislite ...

Kaj govorijo drugi

Prispevkov še ni.

×

Prijava

Registracija

Nadaljujte kot gost

Nimate računa? Prijavite se

Zaročni prstan

Želite svoji izvoljenki izkazati pripadnost in večno ljubezen?

Zasnubite jo z diamantnim zaročnim prstanom iz belega, rumenega ali rdečega zlata. Zagotovo ji bo srce poskočilo od veselja, zatresla se ji bodo kolena in z nasmehom na obrazu, bo izrekla DA!

Zaročni prstan izdelamo ročno, natančno in s prefinjenim občutkom za estetiko. Kakovost je plod naših dolgoletnih izkušenj.

Na notranjo stran lahko po vaši želji dodamo gravuro: ime, datum, srce, neskončnost ali dve preprosti a dragoceni besedi LJUBIM TE!

Za izdelavo potrebujemo približno 14 dni. Če pa se mudi, se še posebej potrudimo, da bo vaša zaroka potekala tako, kot ste si zamislili.

Majhen namig: zaročni prstan, se kot poročni, nosi na prstancu leve roke. Ne belite si glave z velikostjo zaročnega prstana, saj lahko to uredimo naknadno.

Diamant je najbolj trden naravni mineral, ki nastaja pri določeni temperaturi in močnim pritiskom, globoko pod zemeljskim površjem. Ljudje so ga začeli ceniti že pred več tisočletji, saj jih je prepričala njegova trdnost in izjemna lomljivost svetlobe. Diamante kot dragulje ocenjujemo po masi, jasnosti, barvi in rezu. Je kamen, za vse, ki so rojeni v mesecu aprilu.

Briljant je brušen diamant, okrogle oblike, z natančno 58 ploskvami. Samo tako brušen diamant, skozi svojo prozorno barvo odseva vse barve mavrice, in se najlepše lesketa na soncu ter prstancu vaše ljubljene osebe.

Safir je redek dragi kamen, mineral korunda ki je po trdoti takoj za diamantom in dosega vrednost 9,0 na Moshovi lestvici. Je eden najbolj nošenih dragocenih kamnov. Najdemo ga v široki paleti barv, od bele, modre, rumene, rožnate, oranžne, rdeče do zelene in vijolične. Je kamen, za vse, ki so rojeni v mesecu septembru. Ker je beli safir cenovno dostopnejši, kot briljant, je v zadnjem času zelo priljubljen v zaročnih prstanih.

NA VRH