Ste pozabili podrobnosti?

Načini plačila

NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

  1. V kolikor gre za osebni prevzem v trgovini, naročilo prevzamete in plačate v trgovini.
  2. Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku 1-2 dni oz. v dogovorjenem roku. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na:  TRR: SI56 61000-0006289051, Delavska hranilnica. Sklic je enak številki naročila! Naslov: Zlatarstvo Nataša Selič s.p., Zagrad 34/c, 3000 Celje
  3. Plačilo po povzetju: naročeno blago lahko plačate ob prevzemu. Plačilo je možno le z gotovino. Ne glede na vrednost pošiljke, morate biti pri prevzemu osebno prisotni.
  4. Plačilo s kreditno-plačilno kartico Maestro, Master Card ali Visa: ob zaključku nakupa ste preusmerjeni na stran, kjer s plačilno kartico izvedete nakup.

 

Navodila za plačevanje s plačilnimi karticami

Maestro

V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Številko kartice v primeru plačila s kartico Maestro najdete na zadnji strani kartice. CVV kode v tem primeru ni potrebno vpisati. Izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite in zaključite nakup.

Visa in MasterCard

V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Vpišete CVV/CVC kodo, izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite. Običajno od vas zahteva banka še številko potrditve, ki jo prejmete na telefon.

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.


V primeru kakršnihkoli napak pri cenah vam bomo omogočili odstop od nakupa. V ceno izdelka ni všteta dostava, razen v primerih brezplačnega prevzema ali pri nakupu nad 100,00€.

Več na: https://natassha-design.si/pogoji-poslovanja/

NA VRH