Ste pozabili podrobnosti?

Poštnina in dostava

Poštnina in dostava

Naročila do 12. ure običajno odpremimo še isti dan, večina pošiljk pa je opremljenih v roku 1 delovnega dneva. Predvidena odprema za izdelke na zalogi je v roku 1-4 delovnih dni, v ostalih primerih pa do 15 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi, je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka pa vas o dobavnem roku obvestimo po elektronski pošti ali po telefonu.

Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Za dostavo pošiljke je potreben čas, ki za večino pošiljk traja 1 dan, lahko pa se zaradi razlogov, na katere nimamo vpliva, ta tudi podaljša (nesreče, razmere na cesti, napake, itd.).

 

PARTNERJI ZA DOSTAVO

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino samo v primeru nakupa, nižjega od 100,00 €.

Osnovna poštnina za vse pošiljke znaša: 5,00 €.

Odkup je v pošiljko že vključen. Pri nakupu nad 100,00 € je poštnina BREZPLAČNA!

 

OSEBNI PREVZEM V POSLOVALNICI

Pošiljko lahko prevzamete tudi osebno v naših poslovalnici, pri zaključku nakupa pa pri tem izberete možnost OSEBNI PREVZEM. Stroškov poštnine v tem primeru ni.

 

DOSTAVA POŠTA SLOVENIJE

V kolikor vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam poštar pusti listek, pošiljko pa nato prevzamete na pošti. Če paketa po 10 dneh ne prevzamete, vas pošta o tem še enkrat obvesti, po 14 dneh pa se pošiljka vrne nazaj na podjetje.

 

Več na: https://natassha-design.si/pogoji-poslovanja/

NA VRH