Ste pozabili podrobnosti?

Ženska zapestnica iz rumenega in belega zlata | ploščata | roža ZRB016

Izdelek  zapestnica
Material  rumeno in belo zlato 585/000
Dolžina  19 cm 
Debelina  3,00 mm 
Teža  4,55 g

546,00

Šifra: ZRB016 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Zapestnica je ploščata, sestavljena iz gladkih, rumenih, votlih členov, v obliki palčke, ki so med seboj povezane z gladkimi, ovalnimi členi. Na sredini zapestnice so tri bele, matirane rožice, premera 11 mm. Izdelana je ročno in se zapira s karabinom.

Ta lepa zapestnica je primerna za dekle, ženo in mamico. Je krasno darilo za rojstni dan, poroko ali obletnico poroke.

Lahko se nosi v kompletu, z ogrlico in uhani.

Zapestnico izdelamo tudi v rumenem, belem ter rdečem zlatu in po vaših željah prilagajamo dolžino. Le to, nam sporočite ob naročilu.

Zapestnica je v lični darilni embalaži.
Priložen je certifikat z dvoletno garancijo.
S Pošto Slovenije, bo v dveh delovnih dneh na vašem naslovu.

Sledite nam lahko tudi na:
https://www.facebook.com/zlatarstvo.natassha
https://www.instagram.com/natassha-design

Veseli bomo vaših povratnih informacij o naših storitvah in izdelkih.
Hvala, Nataša

Delite svoje misli!

Sporočite nam, kaj mislite ...

Kaj govorijo drugi

Prispevkov še ni.

×

Prijava

Registracija

Nadaljujte kot gost

Nimate računa? Prijavite se

ZAPESTNICA

Zapestnice izdelujemo ročno, z veliko ljubezni, natančnostjo in občutkom za estetiko. Vrhunska kakovost in zadovoljne stranke, so naše vodilo že 25 let. S temi dolgoletnimi izkušnjami, se pri oblikovanju zapestnic, vseskozi prilagajamo trgu in trendom. Tako, glede barve plemenitih kovin, kot oblike in teže.

Izdelava zapestnice: najprej stopimo čisto zlato, skupaj z čistim srebrom in čistim bakrom. Ko je zmes homogeno stopljena, jo vlijemo v kalup. Tako dobimo palico iz 14# zlata ali 585/000 zlato. Barva zlata- rumena, bela ali rdeča, je odvisna od vsebnosti srebra in bakra. To palico nato valjamo na poljubno debelino in obliko. Vmes jo v peči tudi žarimo, da se lažje obdeluje. Po valjanju nastane žica, ki jo navijemo na takšno jedro, kakršno obliko členov potrebujemo. Te člene potem prežagamo, da so pripravljeni na sestavljanje. Vsak člen sestavljamo s kleščami, ročno. Vsak člen tudi posebej spojimo, z zelo drobnim lotom, ki ga nanašamo s čopičem. Počasi iz veliko mero potrpežljivosti nastaja zapestnica. Ko je dovolj dolga, na koncu, dodamo končni člen, ki ga označimo z žigi. Obesimo še zapiralo- sponko ali karabin. Zapestnico nato ročno spoliramo, da se lepo blešči, in tako je pripravljena za prodajo.

Vse naše zapestnice vam lahko izdelamo iz rumenega, belega ali rdečega zlata. Pa tudi v zelo priljubljenih barvnih kombinacijah, rumenega in belega zlata ali belega in rdečega zlata.

Glede na željo stranke, lahko izdelamo zapestnice v različnih dolžinah in tudi debelinah. Vendar smo pri debelini vedno pozorni na to, da so členi še vedno dovolj trdni in kompaktni.

Zapestnice lahko imajo različno obdelane člene. Le ti so lahko gladki, matirani ali kotirani ( spiralno zaviti ), kar daje zapestnicam še lepši sijaj in jih še dodatno poživi.

V nekatere modele zapestnic, vdelamo cirkone ali drage kamne ( briljant, modri ali beli safir, rubin, ametist, …)

Večina zapestnic je primernih za ženske, tako mlajše, kot starejše. Nekaj pa je tudi moških modelov.

Te čudovite, ročno izdelane zapestnice, lahko v kompletu z ogrlico, nosite vsak dan, z njimi se tudi brez skrbno spi. Tiste, malo tanjše, so primerne za mlajše dame, kot darilo za birmo ali 18. rojstni dan. Določeni, debelejši modeli pa so še posebej primerni za svečane priložnosti;  kot so poroka, ”okrogel” rojstni dan ali obletnica poroke.

Nosite to, ročno izdelano zapestnico, v kompletu s čudovito ogrlico in opažene boste!

Za vse informacije in vprašanja, smo vam z veseljem na voljo, na tel. št. 041 540 215 ali po elektronski pošti natasa.selic@t-1.si

NA VRH