Ste pozabili podrobnosti?

Ženska verižica iz belega zlata | ovalni anker VB040

Izdelek  ogrlica
Material  belo zlato 585/000
Dolžina  45 cm 
Debelina  2,30 mm 
Teža  5,00 g

500,00

Šifra: VB040 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Verižica je sestavljena iz gladkih, ovalnih členov, v anker vzorec. Izdelana je ročno in se zapira s sponko.

Primerna je za deklico ali odraslo žensko. Je čudovito darilo za obhajilo, birmo, rojstni dan ali kakšno drugo priložnost.

Lahko se nosi samostojno ali z obeskom ter tudi v kompletu, z zapestnico.

Izdelamo jo tudi v rumenem ali rdečem zlatu in po vaših željah prilagajamo dolžino. Le to, nam sporočite ob naročilu.

Verižica je v lični darilni embalaži.
Priložen je certifikat z dvoletno garancijo.
S Pošto Slovenije, bo v dveh delovnih dneh na vašem naslovu.

Sledite nam lahko tudi na:
https://www.facebook.com/zlatarstvo.natassha
https://www.instagram.com/natassha-design

Veseli bomo vaših povratnih informacij o naših storitvah in izdelkih.
Hvala, Nataša

Delite svoje misli!

Sporočite nam, kaj mislite ...

Kaj govorijo drugi

Prispevkov še ni.

×

Prijava

Registracija

Nadaljujte kot gost

Nimate računa? Prijavite se

OGRLICA

Ogrlice izdelujemo ročno, z veliko ljubezni, natančnostjo in občutkom za estetiko. Vrhunska kakovost in zadovoljne stranke, so naše vodilo že 25 let. S temi dolgoletnimi izkušnjami, se pri oblikovanju ogrlic vseskozi prilagajamo trgu in trendom. Tako, glede barve plemenitih kovin, kot oblike in teže.

Izdelava ogrlice: najprej stopimo čisto zlato, skupaj z čistim srebrom in čistim bakrom. Ko je zmes homogeno stopljena, jo vlijemo v kalup. Tako dobimo palico iz 14# zlata ali 585/000 zlato. Barva zlata- rumena, bela ali rdeča, je odvisna od vsebnosti srebra in bakra. To palico nato valjamo na poljubno debelino in obliko. Vmes jo v peči tudi žarimo, da se lažje obdeluje. Po valjanju nastane žica, ki jo navijemo na takšno jedro, kakršno obliko členov potrebujemo. Te člene potem prežagamo, da so pripravljeni na sestavljanje. Vsak člen sestavljamo s kleščami, ročno. Vsak člen tudi posebej spojimo, z zelo drobnim lotom, ki ga nanašamo s čopičem. Počasi iz veliko mero potrpežljivosti nastaja ogrlica. Ko je dovolj dolga, na koncu, dodamo končni člen, ki ga označimo z žigi. Obesimo še zapiralo- sponko ali karabin. Ogrlico nato ročno spoliramo, da se lepo blešči, in tako je pripravljena za prodajo.

Vse naše ogrlice vam lahko izdelamo iz rumenega, belega ali rdečega zlata. Pa tudi v zelo priljubljenih barvnih kombinacijah, rumenega in belega zlata ali belega in rdečega zlata.

Glede na željo stranke, lahko izdelamo ogrlice v različnih dolžinah in tudi debelinah. Vendar smo pri debelini vedno pozorni na to, da so členi še vedno dovolj trdni in kompaktni.

Ogrlice lahko imajo različno obdelane člene. Le ti so lahko gladki, matirani ali kotirani ( spiralno zaviti ), kar daje ogrlicam še lepši sijaj in jih še dodatno poživi.

V nekatere modele ogrlic, vdelamo cirkone ali drage kamne ( briljant, modri ali beli safir, rubin, ametist, …)

Te čudovite, ročno izdelane ogrlice, lahko nosite vsak dan, z njimi se tudi brez skrbno spi. Določeni, debelejši modeli so še posebej primerni za svečane priložnosti;  kot so poroka, ”okrogel” rojstni dan ali obletnica poroke.

Nadenite si ta eleganten, klasičen in večen kos nakita ter ostanite opažene!

Za vse informacije in vprašanja, smo vam z veseljem na voljo, na tel. št. 041 540 215 ali po elektronski pošti natasa.selic@t-1.si

NA VRH