Ste pozabili podrobnosti?

Moška ali ženska zapestnica iz belega zlata | kraljevi vez ZB038

Izdelek  zapestnica
Material  belo zlato 585/000
Dolžina  22 cm 
Debelina  3,70 mm 
Teža  21,00 g

1.785,00

Šifra: ZB038 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Zapestnica je sestavljena iz tanjših, gladkih členov, okroglega profila in debelejših, gladkih členov, pravokotnega profila. Členi so med seboj prepleteni v kraljevi vez. Zapestnica ima pravokoten videz, ker je na koncu valjana in piljena. Izdelana je ročno in se zapira s karabinom.

Ta zapestnica je primerna za moške in ženske. Je čudovito darilo za rojstni dan, diplomo, poroko, obletnico poroke ali kakšno drugo priložnost.
V kompletu, vam izdelamo enako ogrlico.
https://natassha-design.si/izdelek/moska-ali-zenska-ogrlica-iz-belega-zlata-kraljevi-vez-vb038/

Zapestnico izdelamo po naročilu, tudi v rumenem zlatu. Debelino in dolžino, prilagajamo vašim željam.
V tabeli so dimenzije ter približne teže in cene zapestnic, v dolžini 22 cm (za orientacijo)!

3,70 mm 22 cm 21,00 g 1.785,00 €
4,00 mm 22 cm 26,00 g 2.210,00 €
4,50 mm 22 cm 31,00 g 2.635,00 €
5,00 mm 22 cm 37,00 g 2.960,00 €
5,50 mm 22 cm 41,00 g 3.280,00 €
6,00 mm 22 cm 51,00 g 4.080,00 €

Zapestnica je v lični darilni embalaži.
Priložen je certifikat z dvoletno garancijo.

Sledite nam lahko tudi na:
https://www.facebook.com/zlatarstvo.natassha
https://www.instagram.com/natassha-design

Veseli bomo vaših povratnih informacij o naših storitvah in izdelkih.
Hvala, Nataša

Delite svoje misli!

Sporočite nam, kaj mislite ...

Kaj govorijo drugi

Prispevkov še ni.

×

Prijava

Registracija

Nadaljujte kot gost

Nimate računa? Prijavite se

ZAPESTNICA

Zapestnice izdelujemo ročno, z veliko ljubezni, natančnostjo in občutkom za estetiko. Vrhunska kakovost in zadovoljne stranke, so naše vodilo že 25 let. S temi dolgoletnimi izkušnjami, se pri oblikovanju zapestnic, vseskozi prilagajamo trgu in trendom. Tako, glede barve plemenitih kovin, kot oblike in teže.

Izdelava zapestnice: najprej stopimo čisto zlato, skupaj z čistim srebrom in čistim bakrom. Ko je zmes homogeno stopljena, jo vlijemo v kalup. Tako dobimo palico iz 14# zlata ali 585/000 zlato. Barva zlata- rumena, bela ali rdeča, je odvisna od vsebnosti srebra in bakra. To palico nato valjamo na poljubno debelino in obliko. Vmes jo v peči tudi žarimo, da se lažje obdeluje. Po valjanju nastane žica, ki jo navijemo na takšno jedro, kakršno obliko členov potrebujemo. Te člene potem prežagamo, da so pripravljeni na sestavljanje. Vsak člen sestavljamo s kleščami, ročno. Vsak člen tudi posebej spojimo, z zelo drobnim lotom, ki ga nanašamo s čopičem. Počasi iz veliko mero potrpežljivosti nastaja zapestnica. Ko je dovolj dolga, na koncu, dodamo končni člen, ki ga označimo z žigi. Obesimo še zapiralo- sponko ali karabin. Zapestnico nato ročno spoliramo, da se lepo blešči, in tako je pripravljena za prodajo.

Vse naše zapestnice vam lahko izdelamo iz rumenega, belega ali rdečega zlata. Pa tudi v zelo priljubljenih barvnih kombinacijah, rumenega in belega zlata ali belega in rdečega zlata.

Glede na željo stranke, lahko izdelamo zapestnice v različnih dolžinah in tudi debelinah. Vendar smo pri debelini vedno pozorni na to, da so členi še vedno dovolj trdni in kompaktni.

Zapestnice lahko imajo različno obdelane člene. Le ti so lahko gladki, matirani ali kotirani ( spiralno zaviti ), kar daje zapestnicam še lepši sijaj in jih še dodatno poživi.

V nekatere modele zapestnic, vdelamo cirkone ali drage kamne ( briljant, modri ali beli safir, rubin, ametist, …)

Večina zapestnic je primernih za ženske, tako mlajše, kot starejše. Nekaj pa je tudi moških modelov.

Te čudovite, ročno izdelane zapestnice, lahko v kompletu z ogrlico, nosite vsak dan, z njimi se tudi brez skrbno spi. Tiste, malo tanjše, so primerne za mlajše dame, kot darilo za birmo ali 18. rojstni dan. Določeni, debelejši modeli pa so še posebej primerni za svečane priložnosti;  kot so poroka, ”okrogel” rojstni dan ali obletnica poroke.

Nosite to, ročno izdelano zapestnico, v kompletu s čudovito ogrlico in opaženi boste!

Za vse informacije in vprašanja, smo vam z veseljem na voljo, na tel. št. 041 540 215 ali po elektronski pošti natasa.selic@t-1.si

NA VRH