Ste pozabili podrobnosti?

Moška ali ženska ogrlica iz rumenega zlata | kraljevi vez VR051

Izdelek  ogrlica
Material  rumeno zlato 585/000
Dolžina  50 cm 
Debelina  5 mm 
Teža  83,00 g

6.640,00

Šifra: VR051 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Ogrlica je sestavljena iz tanjših, gladkih členov, okroglega profila in debelejših, gladkih členov, pravokotnega profila. Členi so med seboj prepleteni v kraljevi vez. Ogrlica ima pravokoten videz, ker je na koncu valjana in piljena. Izdelana je ročno in se zapira s karabinom.

Ta ogrlica je primerna za moške in ženske. Je čudovito darilo za rojstni dan, diplomo, poroko, obletnico poroke ali kakšno drugo priložnost.
V kompletu, vam izdelamo enako zapestnico.
https://natassha-design.si/izdelek/moska-ali-zenska-zapestnica-iz-rumenega-zlata-kraljevi-vez-zr051/

Ogrlico izdelamo po naročilu. Debelino in dolžino, prilagajamo vašim željam.
V tabeli so dimenzije ter približne teže in cene ogrlic, v dolžini 50 cm (za orientacijo)!

3,70 mm 50 cm 48,00 g 4.080,00 €
4,00 mm 50 cm 59,00 g 5.015,00 €
4,50 mm 50 cm 70,00 g 5.950,00 €
5,00 mm 50 cm 83,00 g 6.640,00 €
5,50 mm 50 cm 94,00 g 7.520,00 €
6,00 mm 50 cm 116,00 g 9.280,00 €

Ogrlica je v lični darilni embalaži.
Priložen je certifikat z dvoletno garancijo.

Sledite nam lahko tudi na:
https://www.facebook.com/zlatarstvo.natassha
https://www.instagram.com/natassha-design

Veseli bomo vaših povratnih informacij o naših storitvah in izdelkih.
Hvala, Nataša

Delite svoje misli!

Sporočite nam, kaj mislite ...

Kaj govorijo drugi

Prispevkov še ni.

×

Prijava

Registracija

Nadaljujte kot gost

Nimate računa? Prijavite se

OGRLICA

Ogrlice izdelujemo ročno, z veliko ljubezni, natančnostjo in občutkom za estetiko. Vrhunska kakovost in zadovoljne stranke, so naše vodilo že 25 let. S temi dolgoletnimi izkušnjami, se pri oblikovanju ogrlic vseskozi prilagajamo trgu in trendom. Tako, glede barve plemenitih kovin, kot oblike in teže.

Izdelava ogrlice: najprej stopimo čisto zlato, skupaj z čistim srebrom in čistim bakrom. Ko je zmes homogeno stopljena, jo vlijemo v kalup. Tako dobimo palico iz 14# zlata ali 585/000 zlato. Barva zlata- rumena, bela ali rdeča, je odvisna od vsebnosti srebra in bakra. To palico nato valjamo na poljubno debelino in obliko. Vmes jo v peči tudi žarimo, da se lažje obdeluje. Po valjanju nastane žica, ki jo navijemo na takšno jedro, kakršno obliko členov potrebujemo. Te člene potem prežagamo, da so pripravljeni na sestavljanje. Vsak člen sestavljamo s kleščami, ročno. Vsak člen tudi posebej spojimo, z zelo drobnim lotom, ki ga nanašamo s čopičem. Počasi iz veliko mero potrpežljivosti nastaja ogrlica. Ko je dovolj dolga, na koncu, dodamo končni člen, ki ga označimo z žigi. Obesimo še zapiralo- sponko ali karabin. Ogrlico nato ročno spoliramo, da se lepo blešči, in tako je pripravljena za prodajo.

Vse naše ogrlice vam lahko izdelamo iz rumenega, belega ali rdečega zlata. Pa tudi v zelo priljubljenih barvnih kombinacijah, rumenega in belega zlata ali belega in rdečega zlata.

Glede na željo stranke, lahko izdelamo ogrlice v različnih dolžinah in tudi debelinah. Vendar smo pri debelini vedno pozorni na to, da so členi še vedno dovolj trdni in kompaktni.

Ogrlice lahko imajo različno obdelane člene. Le ti so lahko gladki, matirani ali kotirani ( spiralno zaviti ), kar daje ogrlicam še lepši sijaj in jih še dodatno poživi.

V nekatere modele ogrlic, vdelamo cirkone ali drage kamne ( briljant, modri ali beli safir, rubin, ametist, …)

Večina ogrlic je primernih za ženske, tako mlajše, kot starejše. Nekaj pa je tudi moških modelov, ki se lahko nosijo samostojno ali z obeskom.

Te čudovite, ročno izdelane ogrlice, lahko nosite vsak dan, z njimi se tudi brez skrbno spi. Tiste, malo tanjše, so primerne za mlajše dame, kot darilo za birmo ali 18. rojstni dan. Določeni, debelejši modeli pa so še posebej primerni za svečane priložnosti;  kot so poroka, ”okrogel” rojstni dan ali obletnica poroke.

Nadenite si ta eleganten, klasičen in večen kos nakita ter ostanite opaženi!

Za vse informacije in vprašanja, smo vam z veseljem na voljo, na tel. št. 041 540 215 ali po elektronski pošti natasa.selic@t-1.si

NA VRH