FORGOT YOUR DETAILS?

Ženska ogrlica iz belega zlata | diadem s cirkoni

Izdelek  ogrlica
Material  belo zlato 585/000
Dolžina  47 cm 
Debelina  3,00 mm 
Teža  9,84 g
Kamen  cirkon

639.60

Šifra: VB032 Kategorije: , ,

Opis

Ogrlica je sestavljena iz gladkih, votlih, členov, v obliki lune, ki so med seboj povezane z gladkimi, ovalnimi členi. Na sredini ogrlice je gladko, matiran diadem, velikosti 41×3 mm, z vkovanimi cirkoni. Izdelana je ročno in se zapira s karabinom.

Ta ogrlica je primerna za dekle, ženo, mamico in babico. Je čudovito darilo za rojstni dan, poroko ali obletnico poroke.

Lahko se nosi v kompletu, z zapestnico. Namesto cirkonov, vam lahko vdelamo briljante.

Po vaših željah lahko prilagajamo dolžino. Le to, nam sporočite ob naročilu.

Ogrlica je v lični darilni embalaži.
Priložen je certifikat z dvoletno garancijo.
S Pošto Slovenije, bo v dveh delovnih dneh na vašem naslovu.

Sledite nam lahko tudi na:
https://www.facebook.com/zlatarstvo.natassha
https://www.instagram.com/natassha-design

Veseli bomo vaših povratnih informacij o naših storitvah in izdelkih.
Hvala, Nataša

Share your thoughts!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Prijava

Registracija

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

OGRLICA

Ogrlice izdelujemo ročno, z veliko ljubezni, natančnostjo in občutkom za estetiko. Vrhunska kakovost in zadovoljne stranke, so naše vodilo že 25 let. S temi dolgoletnimi izkušnjami, se pri oblikovanju ogrlic vseskozi prilagajamo trgu in trendom. Tako, glede barve plemenitih kovin, kot oblike in teže.

Izdelava ogrlice: najprej stopimo čisto zlato, skupaj z čistim srebrom in čistim bakrom. Ko je zmes homogeno stopljena, jo vlijemo v kalup. Tako dobimo palico iz 14# zlata ali 585/000 zlato. Barva zlata- rumena, bela ali rdeča, je odvisna od vsebnosti srebra in bakra. To palico nato valjamo na poljubno debelino in obliko. Vmes jo v peči tudi žarimo, da se lažje obdeluje. Po valjanju nastane žica, ki jo navijemo na takšno jedro, kakršno obliko členov potrebujemo. Te člene potem prežagamo, da so pripravljeni na sestavljanje. Vsak člen sestavljamo s kleščami, ročno. Vsak člen tudi posebej spojimo, z zelo drobnim lotom, ki ga nanašamo s čopičem. Počasi iz veliko mero potrpežljivosti nastaja ogrlica. Ko je dovolj dolga, na koncu, dodamo končni člen, ki ga označimo z žigi. Obesimo še zapiralo- sponko ali karabin. Ogrlico nato ročno spoliramo, da se lepo blešči, in tako je pripravljena za prodajo.

Vse naše ogrlice vam lahko izdelamo iz rumenega, belega ali rdečega zlata. Pa tudi v zelo priljubljenih barvnih kombinacijah, rumenega in belega zlata ali belega in rdečega zlata.

Glede na željo stranke, lahko izdelamo ogrlice v različnih dolžinah in tudi debelinah. Vendar smo pri debelini vedno pozorni na to, da so členi še vedno dovolj trdni in kompaktni.

Ogrlice lahko imajo različno obdelane člene. Le ti so lahko gladki, matirani ali kotirani ( spiralno zaviti ), kar daje ogrlicam še lepši sijaj in jih še dodatno poživi.

V nekatere modele ogrlic, vdelamo cirkone ali drage kamne ( briljant, modri ali beli safir, rubin, ametist, …)

Te čudovite, ročno izdelane ogrlice, lahko nosite vsak dan, z njimi se tudi brez skrbno spi. Določeni, debelejši modeli so še posebej primerni za svečane priložnosti;  kot so poroka, ”okrogel” rojstni dan ali obletnica poroke.

Nadenite si ta eleganten, klasičen in večen kos nakita ter ostanite opažene!

Za vse informacije in vprašanja, smo vam z veseljem na voljo, na tel. št. 041 540 215 ali po elektronski pošti [email protected]

TOP